Olen etsinyt netistä vastauksia polttaviin kysymyksiini lukemattomia kertoja - niin kuin varmaan moni muukin. Kun aloin yli vuosi sitten etsiä tietoa luonnollisista ehkäisymenetelmistä, tietoa tuntui olevan vähän. Kun taas raskautta suunniteltaessa etsin netistä vastauksia jos jonkinlaisiin kysymyksiin, kohtasin tietotulvan.

Ajattelin jo tuolloin, että täytyisi olla jokin paikka johon tietoa ehkäisystä ja raskaudesta kerättäisiin sekä tieteellisistä että vähemmän tieteellisistä lähteistä. Tämän blogin on tarkoitus olla vastaus kanssasisarien askarruttaviin kysymyksiin ehkäisystä ja raskaaksi tulemisesta. Lähestyn teemoja omien kokemusteni kautta, muiden kokemuksia kokoamalla sekä erilaisiin artikkeleihin viittaamalla.

Aloitan puhumalla lähes jokaista paria koskettavasta kysymyksestä - ehkäisystä. Keskityn puhumaan luonnollisesta ehkäisystä, sillä siitä on mielestäni aivan liian vähän tietoa löydettävissä. Tosin olen itse käyttänyt e-pillereitä 7 vuotta, joten saatanpa jokusen sanan niistäkin sanoa. Nykyään olen kuitenkin Lady-Comp -laitteen tyytyväinen käyttäjä ja aionkin antaa siitä teille mahdollisimman kattavan kuvauksen.

Luonnollisen ehkäisyn jälkeen siirryn puhumaan raskaaksi tulemisesta. Olen itse tällä hetkellä ensimmäisen raskauteni alkumetreillä ja aion jakaa kokemuksiani viikko viikolta. Tarkoitukseni on myös kerätä vinkkejä raskautumiseen niin internetin keskustelupalstoilta kuin erilaisista artikkeleista.

Tarkoitukseni on siis tuottaa kattava tietopaketti luonnollisesta ehkäisystä ja raskaaksi tulemisesta. Olet todella tervetullut lukemaan blogiani. Otan mielelläni vastaan kommentteja ja ideoita blogipostauksiin. Toivottavasti blogistani tulee olemaan sinulle hyötyä!